We Are Moving to Amsterdam!

Oak Design

Wednesday, January 19  


 


NavMan, VoetgangersNavigatieSysteem

Het hier geschetste voetgangernavigatiesysteem is bedoeld voor de oriëntatie van gebruikers bínnen gebouwen. Aan de hand van de Bijenkorf te Den Haag worden in nevenstaande demo enkele gebruiksscenario's getoond.

Hiernaast zie je een Palm Zire toestel waarop de interface zal draaien, om de daadwerkelijke demo te zien, moet je klikken op de afbeelding hiernaast. Een nieuw venster zal openen voor de interface Deze is namelijk op ware grootte van de Palm Zire display, namelijk breedte=240 x hoogte=320 pixels.

Zie voor een nadere beschrijving van en uitleg over dit concept het bijbehorende verslag.

paper.pdf

Pictogrammen

Voor de gebruikssituatie bij de Bijenkorf is er een specifieke Bijenkorf versie gemaakt. Bij het ontwerp van de visuele weergaven is rekening gehouden met de reeds bestaande vormtaal van de Bijenkorf en in het bijzonder die van de +BIJ en de BIJcard uitingen.

Onderstaand vind je de hiervoor specifiek ontworpen pictogrammen. Uiteraard in Bijenkorf blauw. Meer details met betrekking tot het ontwerp van de pictogrammen kun je vinden in het verslag hierboven.

Get Adobe Flash player
bestaande Bijenkorf vormtaal overzicht
Het Bijenkorf logo


Klik hier voor een overzicht van nagenoeg dezelfde pictogrammen als bovenstaand, nu zonder achterliggend kader. De herkenbaarheid van deze pictogrammen is in sommige gevallen beter.

LinkedIn - Oak Design