We Are Moving to Amsterdam!

Oak Design

Wednesday, January 19  
Copyright


Copyright ©1998-2022 Oak Design, Alle Rechten Voorbehouden.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Oak Design is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Oak Design, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Oak Design is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Als u meer informatie wilt; lees onze volledige disclaimer of u kunt een Email sturen naar info@oakdesign.com.

Oak Design Nederland
Cornelis Dirkszstraat 11-D22
1056 TM Amsterdam
+31 (0)20 786 0630
+31 (0)84 740 9696
+31 (0)6 160 106 05
info@oakdesign.com

Project Progress Logon
Username  
Password  
Search this site
LinkedIn - Oak Design